North Dakota

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju North Dakota

Nekretnina na prodaju u Sjevernoj Dakoti

Država se graniči s istočnošću s Minnesotom, podijeljena s tijekom Sjeverne crvene rijeke; na jugu se nalazi Južna Dakota; na zapadu je Montana, dok su na sjeveru kanadske pokrajine Saskatchewan i Manitoba.

Sjeverna Dakota je 19. najveća država i ima krajolik uglavnom prekrivenu velikim ravnicama. Takva velika država bi trebala imati mnogo nekretnina za prodaju u Sjevernoj Dakoti i njegovo tržište nekretnina bi trebalo biti bogato. Međutim, s toliko mnogo divljih životinja možete očekivati ​​da će većina njih biti u selu ili u gradskim područjima.

Tržište nekretnina u Sjevernoj Dakoti 2017. godine započelo je rekordnim rekordima, koje često nude dobre izglede za iduću godinu.

Da biste razumjeli tržište nekretnina u bilo kojoj državi, korisno je pažljiviji pogledati koji trendovi utječu kako biste mogli utvrditi što će se dogoditi sljedeće.

Čimbenici koji utječu na tržište nekretnina u Sjevernoj Dakoti 2018 su prije svega stopa nezaposlenosti odrediti hoće li ili ne ljudi moći priuštiti kupnju nekretnina za prodaju u Sjevernoj Dakoti. Trenutna stopa nezaposlenosti Sjeverne Dakote iznosi 3,4%, što je ispod nacionalnog prosjeka i to je element koji pozitivno utječe na tržište nekretnina.

Među najboljim mjestima za život u Sjevernoj Dakoti postoje tri grada koja se ističu od ostalih: Fargo, Grand Forks i Bismarck

Fargo je popularan i za film i televizijsku seriju za ovaj najveći grad u državi. U Fargu postoji Državno sveučilište Sjeverne Dakote i stoga tržište nekretnina u Sjevernoj Dakoti u Fargu nudi smještaj studenata, ali i bezbrojne kuće koje čekaju na kupnju. Cijene kuća Fargo su malo niže od prethodne godine, a očekuje se da će do kraja 2018. porasti za nekoliko postotnih bodova.

Grand Forks nudi još jedno odlično mjesto za život. To je treći po veličini grad u državi, s populacijom od oko 52.838 stanovnika. Savršeno mjesto za obitelji i studente kao Grand Forks gdje se nalazi Sveučilište Sjeverne Dakote. S bazom zračnih snaga u tom području, vojska je jedno od najvećih tržišta rada na ovom području. Na tržištu nekretnina nije bilo promjena u Grand Forksu prošle godine, a ne očekujemo veliku promjenu za iduću godinu.

Bismarck je glavni grad države. Kao drugi po veličini grad u državi, nudi puno za ljude koji žele živjeti tamo i koji žele prodaju nekretnina u Sjevernoj Dakoti. Prosječna vrijednost kuća u Bismarcku pada za 0,6% od početka 2017. godine. Stope foreclosure ostaju niske u ovom sektoru i ostat će tako.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB